torsdag den 27. oktober 2011

Japanske tegnefilm

Ja dem kender jeg ikke meget til, men min veninde gav mig disse i hånden forleden dag.


Jeg har hørt om dem begge og har gerne ville se dem begge, men er aldrig kommet så langt. Så nu glæder jeg mig lidt til en trist, kedelig og grå eftermiddag i weekenden, så jeg kan smide mig på sofaen med et dejligt tæppe.

Har I set dem?

onsdag den 26. oktober 2011

En ny side af Harry Potter

Efter 10 år med Daniel Radcliffe som Harry Potter, kan jeg kun forestille mig, at det er svært for den verdenskendte unge skuespiller, at slå sig fast på film scenen, som andet end Harry Potter. Selv om Harry Potter franchiset uden tvivl (!) har sat skub i hans karriere, kan det være farligt for skuespillere at sidde "fast" i den samme rolle i så mange år.

Men men men, for kort tid siden faldt jeg over en trailer til filmen The Woman in Black. Her har Daniel Radcliffe hovedrollen som den unge advokat Arthur Kipps, der møder et ungt kvindeligt spøgelse, som er tørstig efter hævn.


Den ser meget interessant og creepy ud. Jeg er dog ikke så god til gysere, men bliver da nødt til at se hvordan hr. Potter klarer sig!

Hvad synes I? 

mandag den 24. oktober 2011

Den Store Biografdag 2011

På søndag kan du komme i biografen til halv pris, når samtlige biografer i landet fejrer den Store Biografdag.

At komme i biografen i Danmark er bestemt ikke billigt, så hvis der er en film du længe har haft lyst til, så er det nu du skal gribe chancen. Hvis du ikke ved hvad du skal se, har jeg nedenfor listet en række film, som jeg godt kunne finde på at se på søndag. Måske giver det lidt inspiration.

http://www.imdb.com/title/tt1706596/
http://www.imdb.com/title/tt0983193/
http://www.imdb.com/title/tt0780504/
http://www.imdb.com/title/tt1563738/

Husk, at der godt kan blive rift om billetterne, og det er derfor måske en idé at bestille dem allerede nu!

onsdag den 19. oktober 2011

"We were on a break!"

Det er nu over en måned siden jeg sidst bloggede. Der er sket en del siden da, hvilket også er grunden til at min pause har været så lang.

Siden sidst har jeg: haft travlt på praktikpladsen, holdt fri fra praktikpladsen, haft eksamens-stress og derefter "eksamens-fri lykke", startet på praktikken igen, holdt 2x25 års kanel-fri fødselsdage, bagt masser af cupcakes og startet en mentor forløb. Derudover er vi tæt på at købe drømmehuset (eller, så tæt man kan komme på det i Aarhus, og med én på SU).

På film og tv fronten sker der ikke meget. Mange af mine serier er kommet tilbage fra sommerferien - mange uden mit følgeskab. Kan meget tydligt mærke at et fuldstidsjob i fremtiden kommer til at forstyrre mit tv-kiggeri!

Jeg satser på at min blogging-pause hermed er slut.. Men jeg har ogå indset at fem indlæg om ugen nok ikke bliver muligt de næste par måneder. Vi får at se hvad fremtiden vil byde på.