torsdag den 25. oktober 2012

I'm back!

Hej folkens.

Endnu en lang pause fra bloggen er forhåbentlig overstået, og jeg er klar til at give den gas igen! Specialet blev afsluttet med et rungende 12 tal, hvilket er rigtig fedt. Det er en dejlig følelse at blive bekræftet, når man har lagt så meget arbejde i opgaven. Det blev så også lige fejret med en tur til Færøerne for at besøge familien :)

Fremover er det arbejdsløshed og hjemmegående husmor der står på agendaen. Jeg har en masse planer om hvad jeg skal opnå i denne periode, og håber på at noget af det bliver fuldført. Men det er en farlig ting, at have al den tid i verden du skal bruge.. For en eller anden grund, medfører det altid at man jeg laver endnu mindre :S Men det skal der helst laves om på!

Jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal fokusere min blog på i fremtiden - mit film-kiggeri er drastisk faldet, hvorimod jeg er blevet totalt afhængig af at se serier. Så jeg har lidt på fornemmelsen, at det er der, mit fokus vil falde over det næste stykke tid. Jeg tror jeg vil afslutte her, med en teaser for næste blogindlæg.. Så er jeg også tvunget til at komme i gang med at blogge igen! :)