onsdag den 19. oktober 2011

"We were on a break!"

Det er nu over en måned siden jeg sidst bloggede. Der er sket en del siden da, hvilket også er grunden til at min pause har været så lang.

Siden sidst har jeg: haft travlt på praktikpladsen, holdt fri fra praktikpladsen, haft eksamens-stress og derefter "eksamens-fri lykke", startet på praktikken igen, holdt 2x25 års kanel-fri fødselsdage, bagt masser af cupcakes og startet en mentor forløb. Derudover er vi tæt på at købe drømmehuset (eller, så tæt man kan komme på det i Aarhus, og med én på SU).

På film og tv fronten sker der ikke meget. Mange af mine serier er kommet tilbage fra sommerferien - mange uden mit følgeskab. Kan meget tydligt mærke at et fuldstidsjob i fremtiden kommer til at forstyrre mit tv-kiggeri!

Jeg satser på at min blogging-pause hermed er slut.. Men jeg har ogå indset at fem indlæg om ugen nok ikke bliver muligt de næste par måneder. Vi får at se hvad fremtiden vil byde på.


2 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage Olivia :D

  Jeg kan sagtens følge dig til fulde det med blogging, sådan bliver det også for mig når jeg starter praktik i det nye år!

  Jeg er dog glad for at du er tilbage :) :)

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Mange tak, I am happy to be back :)

  Jeg glæder mig til at høre mere om praktikken når du starter, og glæder mig til at se om du er bedre til at vedligeholde bloggen i forhold til mig ;)

  Nyd nu ferien i Miami, i stedet for at sidde på nettet ;) Selv om jeg nu er glad for at du stikker hovedet ind hos mig :D

  SvarSlet