tirsdag den 29. november 2011

Tirsdags trailer - In Time

Denne gang vil jeg dele en trailer, som kommer i biograferne lige om lidt - og ikke flere måneder fra nu af, som jeg ellers plejer at gøre..Da jeg var på vej på arbejde i dag, kørte jeg forbi plakaten til In Time.. Og så vidt jeg kunne se, så havde den fået 5-6 stjerner. Det blev jeg lidt overrasket over, fordi da jeg jeg så traileren for nogle måneder siden, regnede jeg ikke med det helt store. Men jeg synes plottet lyder rigtig fedt, og ret aktuelt.. Altså aktuelt mht. til fx. de rige vs. de fattige.. Ikke aktuelt som i, at vi ikke bliver ældre end 25.. ;)

Er det noget I skal se?

6 kommentarer:

 1. Uha nej den skal ikke ses :) Du skal lige huske at kigge nærmere på de stjerner, der bliver smækket på plakaterne. Det er et trick, der bliver brugt, hver gang det er muligt.

  Det seneste slemme eksempel var den der "Headhunterne". Den var også klistret til med stjerner, men halvdelen var fra små suspekte hjemmesider om alt muligt ligegyldigt.

  http://www.rottentomatoes.com/m/in_time/

  SvarSlet
 2. Jeg har set den. Jeg blev faktisk overrasket. Syntes egentlig den var rigtig god. Det er jo så nok bare smag og behag selvfølgelig! :) Jeg syntes dog bare den er værd et kig, og så kan man jo danne sin egen mening.

  SvarSlet
 3. "Faldt" tilfældigvis over din blog gennem bloglovin. Synes den ser spændende ud, jeg følger med fremover :)
  Med hensyn til filmen, så synes jeg det lyder som en interessant måde at sætte forholdet mellem rig og fattig i perspektiv på, og så ser det ud til at være en lækker actionfilm, fuld af lækre unge mennesker, haha.
  Håber du også har lyst til at kigge forbi min blog; Just So :)

  SvarSlet
 4. @ Kim: Hahaha, ja jeg ville også ha' kigget nærmere på stjernerne hvis det var muligt. For jeg tænkte nok det bare var at finde en ramdom god anmeldelse, og så smække den på ;)

  @Vanessa: Good to know. Jeg tror nu også den skal ses, bare ikke med de vilde forventninger :)

  @Marie: Hej Marie, og velkommen til. Mange tak for det :) Jeg har lige været et smut forbi, og meldt mig som fast læsere - og du har mange fede billeder fra Berlin kan jeg se :) Og jeg tror bestemt filmen er smækket med unge lækre mennesker ;)

  SvarSlet
 5. Olivia - NEJ!

  Jeg har KUN hørt crap om denne her film, og dem som har set den fra mit hold, de fraråder alle at tage ind og se den! Spar dine penge på noget andet :D

  - Maj :D

  SvarSlet
 6. Hahaha, Maj, jeg lover at jeg nok skal lade være med at se den i bio :D

  SvarSlet