mandag den 19. marts 2012

New in: CDON.com pakkepost

Jeg lovede for noget tid siden, at jeg ville fortælle om mit vildt billige køb hos CDON. Og det er ikke fordi jeg har glemt det, eller udsat det.. CDON var utrolig langsomme denne gang! Men efter mange tomhændede og skuffede gåture fra postkassen, og adskillige mails til CDON, modtog jeg endelig min pakke i fredags!


Jeg er en sucker for tilbud, og jeg fik hele molevitten (inkl. porto) for 78 kr! Happy me! Selv om jeg slet ikke er stor fan af Buffy, kan jeg da ikke sige nej til sæson 2 for 1 kr.

Jeg sagde, jeg sparede meget ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg har næsten lige købt, og set The Kids Are All Right. Den er go' :D

  SvarSlet
 2. Ej det var godt du kunne lide den. Jeg så den faktisk for noget tid siden, og kunne bare så godt li' den. Så den skulle selvfølgelig hjem i samlingen :)

  SvarSlet
 3. Arj mand, det er crazy billigt!

  Jeg var hardcore Buffy/Angel fan i sin tid, da det kørte på Zulu - jeg bliver jo helt nostalgisk når jeg ser dit Buffy køb!!

  - Maj :D

  SvarSlet
 4. I know, told you so ;)

  Haha, jeg var nu også Buffy fan i sin tid - men fandt lige pludselig at Sarah Michelle Gellar var en knap så god skuespillerinde, og så kunne jeg bare ikke tage det seriøst længere :)

  SvarSlet
 5. The Kids Are All Right, er den god? Har ikke set den, men har hørt den er super god :)

  SvarSlet
 6. Jeg synes den er rigtig god Vanessa. Som sagt, så har jeg set den før jeg købte den, men jeg ville stadig gerne have den selv :)Kan bestemt anbefales.

  SvarSlet