onsdag den 7. marts 2012

"Nothing is more powerful than an idea.."

Føler du dig, lige som mig, bare som én ud af flere billioner. At hvis du vælger at tage et standpunkt, og gøre noget for det, så vil du drukne i mængden. Hvordan kan den ene ting, jeg vælger at gøre og støtte, have indflydelse på jordens befolkning? Videoen nedenunder er en inspirerende historie, om hvordan en lille idé kan vokse sig stor, ved hjælp af dagens teknologiske hjælpemidler og menneskers behov for retfærdighed. Og den lille idé er at anholde og stoppe en mand ved navnet Joseph Kony.


Deltag aktivt, ved at bestille aktion pakken til dig selv, eller gør som jeg - spred viden omkring Joseph Kony, ved at dele denne video på din blog, facebook, twitter eller hvad du nu engang bruger.

2 kommentarer:

  1. Så er den blevet delt på fjæsen. Jeg hader normalt sådan noget "sig det videre og red de syge hunde" halløj folk deler. Men denne kunne jeg alligevel ikke lade være.

    Der er allerede 7 af mine venner der har delt den også. Forresten er det en måde, hvor film, medier og de sociale netværk bliver samlet til et godt formål..

    SvarSlet
  2. Good job Kim :)

    Og jeg har det normalt på samme måde, men efterhånden som jeg så, at den dukkede op på min FB flere og flere gange, blev jeg nødt til at se den. Det er en inspirerende og samtidig grusom historie, som fortjener at blive sendt videre.

    SvarSlet