torsdag den 23. maj 2013

Nye udfordringer

Jeg var ellers kommet godt i gang med at blogge igen.. Jeg følte, jeg havde styr på det, og basically, at jeg var on a roll mht. blogging. Så ringede jobcenteret en dag, og spurgte om jeg havde lyst til at give mig i kast med noget nyt kaldet vækstpilot. En salgs virksomhedspraktik i hele tre måneder. JA TAK! Jeg havde behov for noget at lave, fordi masser tid + masser tid, er ikke lige med en produktiv Olivia. Mere lignende en doven og umotiveret Olivia. 

Efter en samtale hos Balligsager (dem der kører projektet) og derefter hos virksomheden, blev jeg "ansat" som vækstpilot. Derfor har jeg været totalt væk fra blog verdenen i snart 4 uger nu. For selv om det er godt at komme i gang og bruge hjernen, er jeg fuldstændigt kvæstet når jeg kommer hjem. Men jeg er ved at komme ind i en rytme, og håber på at jeg snart vænner mig til at være rigtig voksen! 

Så dér, en forklaring på min forsvinden (hvis nogen har lagt mærke til det). Og forhåbentlig får jeg det der overskud folk taler om, så jeg kan komme ind i den gode blogging rytme igen!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar