onsdag den 17. august 2011

Inspiration til ønskelisten

Nu når det er lidt kedeligt på job, vil jeg gribe chancen for at blogge lidt. For jeg er stadig ikke kommet ind i en særlig god rytme, som medfører at min fritid virkelig er FRI.TID. Derfor har bloggen været lidt øde de sidste mange dage. 

Men nu er der jo ikke såååå lang tid før jeg fylder 25 - og en af de ting, der altid volder problemer for mig er ønskelisten. Derfor har jeg været forholdsvis tidligt ude, og der står allerede en del ting på den. Men jeg føler stadig jeg mangler noget... Og derfor mangler jeg lidt inspiration. Er det noget i kan hjælpe med? ;)

Ved hjælp af den skide smarte hjemmeside Wishlistr, har jeg samlet alle mine ønsker et sted. Tag et kig her, og så kan du se hvad jeg ønsker mig nu - og forhåbentlig give mig nogle ideer til hvad jeg så ellers kan ønske mig... 

Kom frisk! 

5 kommentarer:

 1. Bider mærke i "101 Fantastiske filmfolk fortæller" - Den er et must.

  Ebbe Iversen er et rigtig rart menneske, så det var ikke sjovt at se hvordan det et gået for ham her på det sidste.

  Uhh Star Wars på blu ray er også på min!

  SvarSlet
 2. Jeg var slet ikke klar over hvad der var sket - så gik lige ind og googlede det. Det var bestemt ikke en god situation. Men hvis den bog er et must, så må du da kunne give mig nogle flere filmbøger jeg skal have på listen?! :D

  Glæder mig sååå meget til Star Wars - hvis jeg ikke har fået den til jul, så køber jeg den selv :)

  SvarSlet
 3. Du kunne prøve bogen "Cut" af Jacob Wendt Jensen. Folk fra den danske filmbranche fortæller om stort og småt. Ganske fin læsning.

  Og selvfølgelig "1001 film du skal se før du dør" men den går jeg ud fra at du kende - ellers: shame on you!

  SvarSlet
 4. Nå ja, '1001 film..'! Den er hermed tilføjet til listen :) Og den anden lyder også som fin læsning, men jeg er ikke helt så meget til den danske filmbranche, mere den amerikanske (ups..) :)

  SvarSlet
 5. Det er også helt fair :) Men glæd dig til den anden. Jeg har opdaget mange af mine favoritter via den bog.

  SvarSlet