tirsdag den 31. maj 2011

Blogleg

For mange mange uger siden, taggede Maj mig i en blogleg. Selv det har taget mig alt for lang tid at svare på den, ja så kommer den her :) Beklager hvis den er aaalt for lang!

Spørgsmål 1: Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg startede med at blogge fordi jeg helt enkelt manglede noget at lave. Det er den simpleste grund. Dog tror jeg nu, at der lå mere og 'boblede' bag facaden. Bl.a. har jeg gerne ville prøve det længe, jeg ville gerne udfordre mig selv, jeg elsker at tale om film, og da jeg læser kommunikation vil jeg gerne afprøve de forskellige kommunikationsformer. Men tror at mit overskud af tid, gjorde at jeg endelig kom i gang!Spørgsmål 2: Hvilken blogger følger du?
Uha, jeg følger mange forskellige. Og jeg synes hele tiden min blog-roll vokser, hvilket gør det svært at følge med i dem alle sammen. But I am trying, for jeg synes der er rigtig mange derude som er værd at følge. Dem kan i også se ude i siden ;) De kan være personlige (dvs. handler om alt muligt), mad blogs og (de aller fleste) style/mode blogs.  Og jeg er slet ikke en fashion kinda girl, men der er nogle enkelte som jeg synes formår at lave en god kombination af god skrivestil, flotte billeder, fedt tøj og sej personlighed! Dem kan jeg lide :)Spørgsmål 3: Favorit make-up mærke?  

Ih, jeg er egentlig ikke så meget af en make-up-pige. Med det sagt, så er lysten til at prøve (og købe) nyt make-up voksende. Det er nok også grundet de ovennævnte modeblogs. Det er farligt at blive inspireret. 

Derfor er jeg blevet ret vild med ELF, som jeg har købt fra en enkelt gang. Og det bliver ikke sidste gang! Deres neglelak er virkelig god, og dæmper lysten til at købe de lækre (men alt for dyre) Essie neglelakker. Derudover, fik jeg engang en læbepomade fra Ole Henriksen, ved navn Fresh Lips Lip Treatment. Den er virkelig god! Mht mascara, så bruger jeg næsten altid den gule fra Maybelinne. Det er bare den bedste. Dog pga penge mangel, købte jeg sidst en billig Maybelline Volum' Express, som jeg også er blevet vildt med. 

Ellers har jeg ikke mange favorit mærker. Det har jeg ikke penge til :) 

Spørgsmål 4: Favorit tøjmærke? 
Tror ikke jeg har en favorit. Men har fundet ud af når jeg køber herfra så falder jeg altid for SNOB tøj. Så det ejer jeg en del af nu.Spørgsmål 5: Dit "må ha" make-up produkt? 

Mascara! Always.. No doubt in my mind!Spørgsmål 6: Favoritfarve? 
Hmm, det var sværere. Det er an på om vi snakker farver på tøj, sko, biler, puder and the list goes on. Men grøn er nok den som jeg altid ser som en af mine favoritter. Og lilla. Og blå.. Spørgsmål 7: Parfume? 

Igen en svær en. Men tror jeg må sige Ralph Lauren, den blå. Ved ikke hvad den hedder, og ved ikke engang om man kan finde den længere. Ellers så er Versace's Bright Crystal også virkelig lækker.Spørgsmål 8: Favoritfilm?

Umuligt at svare på. Jeg kan ikke finde en enkelt film, for det svinger så meget. Men nogle der altid går igen er:
- X-Files - Fight the Future: Jeg har set den ualmindelig mange gange, og er og vil altid være en die-hard X-Files fan.
-Grease: Tror vist ikke den har brug for en forklaring ;)
-Transamerica: Virkelig dejlig lille indiefilm med en favorit, Felicity Huffman
-Back to the Future: Kan se den for evig og altid!
-Shawshank Redemption: FANTASTISK
-Dances with Wolves: En film jeg ikke rigtig har gidet at se, indtil for få år siden. Og nøj hvor har den manglet i mit liv inden da. Også med endnu en favorit, Mary McDonnel.
-Mamma Mia: Happy film no. 1. Og Meryl Streep - nuff said! 
... and the list goes on and on and on.. Men som man nok kan se på ovenstående, så kan man ikke ligefrem sige at jeg holder mig til en bestemt genre.
Spørgsmål 9: Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Selv om jeg har været i USA to gange nu, tror jeg altid det vil være min nr. 1 prioritet.  Ved ikke lige hvorfor. Ellers, så kunne jeg virkelige godt tænke mig at komme til Canada og et sted i Asien. Vietnam måske.Spørgsmål 10: Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Jeg havde så mange tid at glæde mig over i 2010, at 2011 virker helt kedeligt i forhold til. Men for få uger siden fik jeg en praktikplads, hvor jeg skal starte i august. SE DET glæder jeg mig til! Helt vildt endda. 

Så er det så meningen jeg skal sende den videre. Og jeg kunne godt tænke mig at høre fra.... *drum roll please*.... Michelle og Vanessa!! Håber i gider at være med ;)

2 kommentarer:

 1. Welcome Back Olivia :D

  Som altid har du været savnet, jeg troede at du var druknet i bøgerne og aldrig ville komme op til overfladen igen :S

  Hvis du synes Essie er for dyr, hvilket det også er i butikkerne, men på e-bay findes de super billige, jeg har købt alle mine der!

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Mange tak for det :)
  Det var meget tæt på jeg druknede, men jeg formåede at kæmpe mig til overfladen :)

  Ja jeg har opdaget at man kan købe dem på e-bay også. Er godt nok en dør til at bruge e-bay, men det skal prøves engang. Men jeg er nu meget tilfreds med ELFs på nuværende tidspunkt, så jeg tror at Essie må vente til jeg ikke er på SU længere :)

  SvarSlet