mandag den 2. maj 2011

Thor

Som jeg sagde tidligere i dag, så var jeg i biografen i sidste uge. Vi skal jo i gang med at bruge alle de billetter vi fik af svogeren, og Thor virkede til at være en oplagt film at bruge de første par billetter på.


Først vil jeg sige, at jeg har faktisk ikke set meget til filmen - og med det mener jeg reklamefremstød - hvilket undrer mig lidt. Det eneste jeg har lagt mærke til, er reklamer på busstoppestederne. Og den eneste grund til at jeg overhoved havde set traileren i forvejen, er fordi jeg faldt over den på nettet i forbindelse med noget andet, for noget tid siden. Ved ikke om det kun er mig der ikke har lagt mærke til den..?

Anyways, to the point! Filmen var faktisk rigtig god. Jeg havde ikke de vilde forventninger, så det var en positiv overraskelse. Det var en god blanding af superhelte action, komedie og en smule romantik. Og så var den spændingsfyldt. Jeg vil sammenligne stilen lidt med Iron Man, som er en film jeg også rigtig godt kan lide.

Generelt synes jeg generelt okay godt om superhelte film, men det er langt fra dem alle der er værd at råbe hurra for. Heriblandt tænker jeg på Spiderman og Hulk (hvor jeg ikke har set nogle af de to Hulk film helt færdigt). Så jeg vil sige at Thor er en af de bedre superhelte film, og hvis man kan lide Iron Man synes jeg bestemt det er pengene værd!

Så kan i tænke over den :)

2 kommentarer:

 1. Uhh Thor! Ja, den har jeg også haft et øje til, men som dig undret mig over hvorfor der ikke har været mere Markedsføring på den... Men den skal da helt sikkert overvejes, nu hvor du siger god for den ;)

  Hulk filmene, dem var jeg også temmelig uimponeret over - pyha!

  - Maj :)

  SvarSlet
 2. Hehe, godt jeg har sådan en indflydelse på dig :) Og så vidt jeg har forstået så er Thor faktisk den sidste film inden The Avengers franchisen starter, så den har lidt af et ansvar :)

  Og hvis du vælger at se den, så husk at blive siddende efter rulleteksterne. Der kommer et ekstra klip, der netop omhandler The Avengers.

  SvarSlet