tirsdag den 31. maj 2011

Blogleg

For mange mange uger siden, taggede Maj mig i en blogleg. Selv det har taget mig alt for lang tid at svare på den, ja så kommer den her :) Beklager hvis den er aaalt for lang!

Spørgsmål 1: Hvorfor startede du med at blogge?
Jeg startede med at blogge fordi jeg helt enkelt manglede noget at lave. Det er den simpleste grund. Dog tror jeg nu, at der lå mere og 'boblede' bag facaden. Bl.a. har jeg gerne ville prøve det længe, jeg ville gerne udfordre mig selv, jeg elsker at tale om film, og da jeg læser kommunikation vil jeg gerne afprøve de forskellige kommunikationsformer. Men tror at mit overskud af tid, gjorde at jeg endelig kom i gang!



Spørgsmål 2: Hvilken blogger følger du?
Uha, jeg følger mange forskellige. Og jeg synes hele tiden min blog-roll vokser, hvilket gør det svært at følge med i dem alle sammen. But I am trying, for jeg synes der er rigtig mange derude som er værd at følge. Dem kan i også se ude i siden ;) De kan være personlige (dvs. handler om alt muligt), mad blogs og (de aller fleste) style/mode blogs.  Og jeg er slet ikke en fashion kinda girl, men der er nogle enkelte som jeg synes formår at lave en god kombination af god skrivestil, flotte billeder, fedt tøj og sej personlighed! Dem kan jeg lide :)



Spørgsmål 3: Favorit make-up mærke?  

Ih, jeg er egentlig ikke så meget af en make-up-pige. Med det sagt, så er lysten til at prøve (og købe) nyt make-up voksende. Det er nok også grundet de ovennævnte modeblogs. Det er farligt at blive inspireret. 

Derfor er jeg blevet ret vild med ELF, som jeg har købt fra en enkelt gang. Og det bliver ikke sidste gang! Deres neglelak er virkelig god, og dæmper lysten til at købe de lækre (men alt for dyre) Essie neglelakker. Derudover, fik jeg engang en læbepomade fra Ole Henriksen, ved navn Fresh Lips Lip Treatment. Den er virkelig god! Mht mascara, så bruger jeg næsten altid den gule fra Maybelinne. Det er bare den bedste. Dog pga penge mangel, købte jeg sidst en billig Maybelline Volum' Express, som jeg også er blevet vildt med. 

Ellers har jeg ikke mange favorit mærker. Det har jeg ikke penge til :) 

Spørgsmål 4: Favorit tøjmærke? 
Tror ikke jeg har en favorit. Men har fundet ud af når jeg køber herfra så falder jeg altid for SNOB tøj. Så det ejer jeg en del af nu.



Spørgsmål 5: Dit "må ha" make-up produkt? 

Mascara! Always.. No doubt in my mind!



Spørgsmål 6: Favoritfarve? 
Hmm, det var sværere. Det er an på om vi snakker farver på tøj, sko, biler, puder and the list goes on. Men grøn er nok den som jeg altid ser som en af mine favoritter. Og lilla. Og blå.. 



Spørgsmål 7: Parfume? 

Igen en svær en. Men tror jeg må sige Ralph Lauren, den blå. Ved ikke hvad den hedder, og ved ikke engang om man kan finde den længere. Ellers så er Versace's Bright Crystal også virkelig lækker.



Spørgsmål 8: Favoritfilm?

Umuligt at svare på. Jeg kan ikke finde en enkelt film, for det svinger så meget. Men nogle der altid går igen er:
- X-Files - Fight the Future: Jeg har set den ualmindelig mange gange, og er og vil altid være en die-hard X-Files fan.
-Grease: Tror vist ikke den har brug for en forklaring ;)
-Transamerica: Virkelig dejlig lille indiefilm med en favorit, Felicity Huffman
-Back to the Future: Kan se den for evig og altid!
-Shawshank Redemption: FANTASTISK
-Dances with Wolves: En film jeg ikke rigtig har gidet at se, indtil for få år siden. Og nøj hvor har den manglet i mit liv inden da. Også med endnu en favorit, Mary McDonnel.
-Mamma Mia: Happy film no. 1. Og Meryl Streep - nuff said! 
... and the list goes on and on and on.. Men som man nok kan se på ovenstående, så kan man ikke ligefrem sige at jeg holder mig til en bestemt genre.
Spørgsmål 9: Hvilket land vil du besøge og hvorfor?
Selv om jeg har været i USA to gange nu, tror jeg altid det vil være min nr. 1 prioritet.  Ved ikke lige hvorfor. Ellers, så kunne jeg virkelige godt tænke mig at komme til Canada og et sted i Asien. Vietnam måske.



Spørgsmål 10: Hvad glæder du dig mest til i nærmeste fremtid?
Jeg havde så mange tid at glæde mig over i 2010, at 2011 virker helt kedeligt i forhold til. Men for få uger siden fik jeg en praktikplads, hvor jeg skal starte i august. SE DET glæder jeg mig til! Helt vildt endda. 

Så er det så meningen jeg skal sende den videre. Og jeg kunne godt tænke mig at høre fra.... *drum roll please*.... Michelle og Vanessa!! Håber i gider at være med ;)

mandag den 30. maj 2011

Freeeeeedoooom!

Kan i huske Mel Gibson i Braveheart? Kan i huske hvordan kan kæmpede for friheden hele vejen igennem filmen? Kan i huske den aller sidste scene hvor han skråler 'Freeeedoooom' til folket? Har i et billede inde i hovedet nu?.... Godt... Det er netop sådan jeg har det nu.. Lige bortset fra at den sidste scene egentlig er lidt sørgelig fordi han (spoiler-alert) dør. Anywaaays....

Jeg har efter flere ugers eksamenslæsning endelig fået lidt fri. Faktisk, så skal jeg først op til den næste eksamen d. 21 juni. Så freeeedoooom til mig! Jeg var endda så træt af at sidde foran min computer, at den har været slukket siden min eksamen blev afleveret torsdag aften. Indtil i dag. Så efter en del stilhed på bloggen, er jeg nu endelig klar til at komme i gang igen.

For jeg fungerer åbenbart ikke som mange af jer andre bloggere. Jeg kan ikke have travlt med eksamenslæsning, og samtidig være en dygtig blogger. No can do. Så bravo til jer andre der kan finde ud af det.

Men jeg er glad for at have joinet blogging verdenen igen. Og ikke kun for at få orden på bloggens (mange) hængepartier, men have tid og overskud til at læse mine favorit bloggere igen.

See you around!

torsdag den 19. maj 2011

Eksamen = stress = overspringshandlinger

Jep, jeg er en rigtig god overspringshandler (?), specielt under eksamen. Hvilket faktisk er lige nu. Jeg havde lovet mig selv at bare lade bloggen ligge lidt indtil jeg kommer ovenpå igen, men den får lige en enkelt update.

Og hvad er bedre end at poste en trailer. Det er til Super 8, af J.J. Abrams, og jeg kan mindes at have set en teaser til den for mega lang tid siden. Så den har været ret hypet, nærmest lige siden produktionen gik i gang.


Det er lige en film for mig. Men hvad synes I?

lørdag den 14. maj 2011

Det er den tid på året

Og her snakker jeg ikke om eksamamensperioden. Heller ikke at mennesker er begyndt at smide deres tøj i lykke over vejret, for i sidste ende blive snydt da det grå vejr og regnen sniger sig frem igen. Nej! For selv om alle disse ting sker lige nu, så er det ikke det jeg har valgt at dedikere et indlæg til på min blog om film og TV (doh!).. Nej..

Denne tid på året sker der nemlig noget ovre i Hollywood - nemlig at diverse serier må lide livet for at gøre plads til nogle nye. Det er lidt af et blodbad og desværre var nogle af mine favoritter med i denne omgang. Brothers & Sisters og Lie to Me er nemlig blevet 'cancelled' (i blandt mange andre) og nu kommer vi ikke til at se mere til the Walkers eller Cal Ligtman. Og det er lig med ØV!

Heldigvis sluttede B&S ikke med en cliffhanger, hvilket de ellers har en tendens til. Men de havde nok set den komme. Til gengæld sluttede Lie to Me virkelig spændende, og det kommer vi desværre ikke til at se udviklingen eller afslutningen på.

Det sørgelige er, at da jeg så season (som så blev til series) finale af B&S i mandags, gik det op for mig, at hvis den blev cancelled så ville jeg virkelig savne den. Og ja, jeg havde ret. Den kommer til at mangle!

Så rest in peace Brothers & Sisters og Lie to Me. You will be missed.



Er der nogle af jeres favoritter der måtte lade livet i denne sæson?

torsdag den 12. maj 2011

Når man tager product placement til et helt nyt niveau..

.. ender det med følgende film. Med min marketing og kommunikations uddannelse er The Greatest Movie Ever Sold, en film jeg absolut må se. Dokumentaren handler om product placement, og er blevet betalt af product placement.

Tag et kig på traileren! Er det kun mig der synes den her ser spændende ud? Er jeg blevet alt for farvet af min uddannelse..? :)

lørdag den 7. maj 2011

Skrivelyst, hvor er du?

Ja, overskriften er nok meget forklarende i sig selv.

For tiden er min skrivelyst helt forsvunden, og det er nok grundet al den tid jeg brugte på ansøgninger og al den tid jeg nu skal til at bruge på min opgave. Den kommer godt nok til at kræve mange timers arbejde. Timer som jeg slet ikke har lyst til at bruge på den! Og derfor har bloggen været ret død den sidste tid.

Men jeg vil lige dele en enkelt trailer jeg faldt over for laaang tid siden. Forhåbentlig kommer filmen snart til Danmark, for jeg synes den ser rigtig spændende ud:


Hvad synes i?

mandag den 2. maj 2011

Thor

Som jeg sagde tidligere i dag, så var jeg i biografen i sidste uge. Vi skal jo i gang med at bruge alle de billetter vi fik af svogeren, og Thor virkede til at være en oplagt film at bruge de første par billetter på.


Først vil jeg sige, at jeg har faktisk ikke set meget til filmen - og med det mener jeg reklamefremstød - hvilket undrer mig lidt. Det eneste jeg har lagt mærke til, er reklamer på busstoppestederne. Og den eneste grund til at jeg overhoved havde set traileren i forvejen, er fordi jeg faldt over den på nettet i forbindelse med noget andet, for noget tid siden. Ved ikke om det kun er mig der ikke har lagt mærke til den..?

Anyways, to the point! Filmen var faktisk rigtig god. Jeg havde ikke de vilde forventninger, så det var en positiv overraskelse. Det var en god blanding af superhelte action, komedie og en smule romantik. Og så var den spændingsfyldt. Jeg vil sammenligne stilen lidt med Iron Man, som er en film jeg også rigtig godt kan lide.

Generelt synes jeg generelt okay godt om superhelte film, men det er langt fra dem alle der er værd at råbe hurra for. Heriblandt tænker jeg på Spiderman og Hulk (hvor jeg ikke har set nogle af de to Hulk film helt færdigt). Så jeg vil sige at Thor er en af de bedre superhelte film, og hvis man kan lide Iron Man synes jeg bestemt det er pengene værd!

Så kan i tænke over den :)

Out & About

Jeg havde planlagt at den just afsluttede weekend skulle være den weekend, hvor jeg endelig gik amok i min blog... Det skete så ikke... Det føles for tiden, at planer bliver lavet, for derefter at ikke at blive fuldført.  Det er mere regel end undtagelse lige nu.

Men der skete også en masse i weekenden, og jeg var nærmest ikke hjemme hverken fredag, lørdag eller søndag. Og i torsdags var jeg i biografen.. Og filmen har jeg ikke engang fortalt om endnu. Doh..

Men det kommer senere i dag.

Hav en dejlig og produktiv dag (sagt til jer såvel som mig selv, med fokus på den produktive del)