onsdag den 22. februar 2012

Guilty pleasures..

Vi har dem vist alle.. Og jeg er bestemt ingen undtagelse. For jer der ikke er helt klar over hvad "guilty pleasures" betyder, så har Wikipedia en meget rammenede definition:

guilty pleasure is something one enjoys and considers pleasurable despite feeling guilt for enjoying it. The "guilt" involved is sometimes simply fear of others discovering one's lowbrow or otherwise embarrassing tastes.

Begrebet kan bruges om fx. mad - Når man vælger at grovæde en stor Haribo pose (ikke bare den lille på 85gr) helt alene, og efterlader 3-4 stykker tilbage, for så har man da ikke spist den helt op, helt alene.. Selv om man jeg (who am I kidding..) ved at den gode følelse af yum!! erstattes af urgh!! lige så hurtigt posen er slut.. Og man jeg fortæller selvfølgelig ingen om det..... 

Moving on.. Begrebet bruges selvfølgelig også til TV og film. Specielt i disse dage, hvor halvdelen af sendetiden på TV bliver brugt på Paradise, Big Brother, For lækker til love.. And the list goes on and on! Vi ved (mange af os i det mindste) at det er dårlig TV.. Men vi ser det alligevel! 

Heldigvis (!) har jeg slet ikke TV lige nu, og går glip af de ovenstående serier - så jeg bliver slet ikke Fristet (..badabum!..).

Til gengæld er der en bestemt fierce and smizing lady, der altid kan friste mig til at sidde mange timer foran skærmen - selv om det i princippet er dårlig TV. Men det er altså bare dårligt TV når det er bedst! Og det er selvfølgelig Ms. Tyra Banks jeg taler om!

Endnu en sæson Americas Next Top Model (ANTM for os loyale seere) er afsluttet, og da jeg hørte at det var et All Stars cast, måtte jeg se det! Ms. Banks har nemlig samlet alle favoritterne (eller dem vi elsker at hade..) fra de forskellige sæsoner - og jeg kan fortælle dig det er spændende. Bare efter et enkelt afsnit, kan jeg mærke hvordan jeg bliver suget ind i verden, jeg i princippet ikke vil være en del af.. Og bestemt holder for mig selv! (bortset fra at jeg selvfølgelig sender det ud i cyberworld nu, for alle at se..)

Kan I genkende dem?

Nå.. Men nu, når jeg har afsløret alt for meget end oprindeligt tiltænkt min guilty pleasure, har I så nogen I gerne vil dele med resten af klassen? ;)

2 kommentarer:

 1. OMG - jeg elsker ANTM og Tyra Banks!

  Så meget at jeg rent faktisk købte den bog hun har skrevet, kaldet "Modelland" - originalt ikke?

  ANTM er også total guilty pleasure for mig, jeg ser det HVER gang - vidste bare ikke at den nye sæson kørte over de danske skærme nu :(

  Verdammt at man bor halvt i Glostrup og ikke ser tv...!

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Yay, godt jeg ikke er alene!

  Men har du så faktisk læst Modelland? Jeg vidste godt at hun havde udgivet en bog, men her sad jeg og troede det var en biografi. Men nej - det er en roman! Og den lyder suuuuper plat! Så jeg vil meget gerne vide hvad du synes om den? :D

  SvarSlet