tirsdag den 7. februar 2012

Tirsdags trailer - Extremely Loud and Incredibly Close


Extremely Loud and Incredibly Close var på min radar lige så hurtigt jeg kiggede på skuespillerbesætningen! Tom Hanks.. Yes please.. Sandra Bullock.. Yes please.. Jeg har altid været stor fan af begge skuespillere, og er glad for at Sandra Bullock ikke længere kun er set som Hollywoods-comedy-girl.. 

Filmen handler om drengen Oskar der render hele New York rundt, på jagt efter låsen til en nøgle, som hans afdøde far har efterladt sig. Umiddelbart lyder historien ikke som den mest spændende, men det er helt klart også "rejsen" som drengen oplever, der interesser mig mest. Det ligner rigtig meget en 'coming of age'-agtig historie, hvor fokus i sidste ende er på "the journey, not the destination"..

Derudover kan jeg sige at filmen er nomineret til en Oscar i kategorieren Best Picture.. Om den render afsted med den gyldne statuette, kan jeg ikke fortælle.. Men jeg tvivler det, med de konkurrenter den er oppe imod. Men ikke mere om det i denne omgang..

Dansk premiere: 1. marts 

6 kommentarer:

 1. Den vil jeg også vildt gerne se, da jeg var til filmtræf i Århus, var den på programmet, men da var jeg desværre allerede tilbage på kontoret igen!
  Men dem der havde set den, sagde at den var vildt god og de græd de fleste af dem, fordi den bare er så rørende! Jeg har overvejet at læse bogen, bare fordi den skulle være endnu bedre end filmen - hvilket de jo oftest er ;D

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Åh hvor ærgeligt at gå glip af den! Men så er det godt du kan komme i biffen gratis!

  Jamen det er netop også lige præcis den reaktion jeg regner med at få fra filmen. Så glæder mig bestemt til at se den. Det undrer mig bare at den kun har fået lige over 6 stjerner på IMDB :O

  Bogen er (næsten) ALTID bedre en filmen, men i bogen får man ikke Mr. Hanks og fr. Bullock ;) Men den skal da nærmest også på min to-read liste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men mit Biocity kort er desværre udløbet, men jeg kan stadig se alle de film de viser i Grand for free! Så jeg må se om jeg ikke kan fange den her på dvd i stedet :D

   Og købe bogen ;) Men du har så evigt ret, det ER et stort minus at Bullock og Hanks ikke hersker i bogen, ha ha ha...

   - Maj :D

   Slet
  2. Så er det godt du har Grand i hvert fald :)

   Og ja det er det. Men godt filmen er kommet ud - så kan man altid forestille sig dem, når man læser den :)

   Slet
 3. Den lyder virkelig god! Og som en rigtig tude-film, men på en gode måde. Den skal jeg helt klart se.
  Tak for tippet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Netop, en god måde at definere den på: en tudefilm, på den gode måde :)

   Og det var da så lidt :)

   Slet