tirsdag den 21. februar 2012

Tirsdags trailer - The Hunger Games


Filmen The Hunger Games er baseret på en bog (triologi) ved samme navn af Suzanne Collins. Historien finder sted i en ikke så fjern fremtid, hvor Nord Amerika er kollapset og erstattet af et nyt land, opdelt i 12 distrikter og hovedstaden. Hvert år finder The Hunger Games sted, hvor en dreng og en pige fra hver distrikt bliver valgt som repræsentanter, for at kæmpe mod hinanden i en kamp til døden. Katniss Everdeen melder sig frivilligt, for at overtage sin lillesøsters plads, og bliver nødt til at eliminere de andre deltagere for at komme sikkert hjem igen til sin lillesøster.

Første gang jeg hørte om denne film, var inden traileren blev udgivet. Og det eneste jeg egentlig hørte, var at det måske ville blive den nye Twilight serie.. Allerede der mistede de mig! Men efter jeg har set traileren nogle gange, synes jeg virkelig der er meget der tiltaler mig - jeg håber bare ikke at de to hovespersoner bliver de nye Bella og Edward!

Dansk premiere: 22. marts

3 kommentarer:

 1. Jeg har læst bogen - kun den første dog, men jeg kan roligt forsikre dig, at Katniss (på dansk Kattua - seriously!?) og Peeta er på ingen måde som Bella og Edward, selvom jeg ER Twilight fan, så er der langt flere ben i næsen på Katniss.

  Glæder mig overordentligt meget til at se filmen, der er nogle fede scener jeg gerne vil se på det store lærrede! Og at udnævne den til den nye Twilight er lidt malplaceret - hvis du spørger mig!

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Tak Maj - det er jeg meget glad for at høre! :) Er der en grund til at du ikke er kommet videre i trilogien, udover at du måske bare ikke har tid til det? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik den første bog gratis, og jeg havde godt hørt noget om den, men den sagde mig ikke så meget, men en gratis bog lader jeg ikke min næse forbi.

   Her for lidt tid siden, fik jeg taget mig sammen til at læse den, og fandt den god og spændende, men fik ikke rigtig nogen lyst til at gå ud og købe de 2 andre, hvilket slet ikke ligner mig!

   Det er lidt mærkeligt, og jeg kan ikke rigtig kommer med nogen specifik grund til hvorfor, men når jeg har mere tid, og set filmen, så kan det være jeg føler et større behov for at læse de to andre også!

   - Maj :D

   Slet