onsdag den 1. juni 2011

Comic-book-movies-crazyness!

Jeg synes nu titlen på dette indlæg taler lidt for sig selv, men hvis i ikke har lagt mærke til det, så er 2011 ret fyldt med superhelte film. Og det ser skam ikke helt skidt ud, if I may say so myself. Tjek de tre kommende film ud nedenunder:

Den første er X-Men: First Class, som kommer i biograferne i dag. Jeg var faktisk rimelig skeptisk overfor denne film, da jeg virkelig kommer til at savne Hugh Jackman og Patrick Stewart fra de tidligere X-Men film. Men efter jeg læste denne artikel kan jeg se, at det er en must-see-movie. De indledende anmeldelser er nemlig utrolig positive!


Den næste er Captain America: The First Avenger som kan ses fra 11. august. Kender ikke så meget til den franchise, men må bestemt sige at det ser interessant ud. Og det bliver jo den indledende film til The Avengers, der udkommer i 2012.


Og den sidste er Green Lantern, som kan ses fra 18. august.

Jeg kan godt lide at X-Men og Captain America tager udgangspunkt i virkelig hændelser, henholdsvis Cuba krisen og 2. verdenskrig. Det er fedt når de blander meget kendte virkelige hændelser og urealistisk historier, for at give et andet spin på det. Og ved at placere en superhelte historie i vores egen verden, virker det hele lige pludseligt meget mere realistisk! Så på baggrund af det, er det nok de to første jeg er mest spændt på at se.

2 kommentarer:

  1. Jeg siger Tjek, Tjek OG Tjek til alle filmene - jeg synes det er fremragende med alle de Marvel film, det bliver en god sommer på film-fronten!

    - Maj :)

    SvarSlet
  2. It's gonna be a good summer! :)
    Og godt det ikke kun er mig der er spændt på de mere nørdede film ;)

    SvarSlet