søndag den 12. juni 2011

Overraskelser

Som film elsker er det altid dejligt at sidde tilbage med en positiv attitude når filmen er færdig, fremfor "var det det?..". Netop fordi jeg har oplevet den sidstnævnte lidt for mange gange, er jeg begyndt at blive mere kristisk. Jeg blevet mere picky i mit valg af film og mere bevidst om hvad jeg egentlig gider at bruge min tid på. Så kan jeg undgå skuffelserne.

Dog kan det jo ske at man jeg er lidt for kritisk, og siger nej tak til nogle film man jeg burde være mere åben overfor. De efterfølgende 4 film er netop sådan nogle film; dem jeg oprindeligt ikke gad at se, men blev positivt overrasket over.

En thriller der foregår i en lokation med en skuespiller.. Ikke umiddelbart noget der tiltalte mig meget. Men Ryan Reynolds er virkelig god i rollen, og jeg synes filmen var spændende. Hvilket er utrolig imponerede når man tænker hvor minimalistisk den er. En virkelig god overraskelse.


Et action thriller med et lidt lame plot - ikke noget nyt. Men jeg fandt ud af, at den faktisk var baseret på virkelige hændelser.. Surprise surprise. Så jeg var villig til at give den en chance, og den var virkelig spændende. Ikke noget banebrydende, men bestemt underholdende. Og med Chris Pine..


Normalt er jeg til sci-fi og har intet problem med nørdede film. Men Tron Legacy.. Eeeej vel. Manden brugte sine overtalelsesevner, og filmen kom på. Jeg blev lynhurtigt grebet. En spændende handling, godt skuespil og 2 x Jeff Bridges - hvilket faktisk var overraskende godt lavet! Derudover er det ikke nødvendigt at have set den første film.


Når det er en Jack Black film, så er det ofte hit or miss. Og der er utrolig mange er missere. Så da jeg så traileren, tænkte jeg "...nej nej nej.". Og det er ikke fordi den her film er super god. Men den er ikke super dårlig, og er faktisk okay sjov. Kan helt sikkert sige god for at bruge ca. 1 1/2 time på den her.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt - jeg er også meget fordomsfuld på mange områder! Selvom jeg ofte har det sådan, at bare de underholder mig, så er jeg svært tilfreds, men så alligevel har jeg sat mig i hovedet, at visse film underholder mig ikke det fjerneste, også bliver de luget fra ved første blik!

  Buried og Gullivers Travels har længe stået på min "to see" liste, mens de to andre kunne jeg ALDRIG finde på at se - det er min fordomme der kommer på banen, det er ligeledes dem der har medvirket til at jeg ikke har set de der Transformers film, jeg ved bare at biler aka robotter spicet op med Megan Fox, bare ikke er min kop the ;P ;P

  Sikke en lang kommentar - nåede du at falde i søvn til mit rant???

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Hehe, så kan det være du lærer fra mig at du skal smide dine fordomme til siden! ;) Kan i hvert fald anbefale de to du aldrig ville se! Også over Gulliver's Travels. De var virkelig spændende.

  Og Transfomers var jeg heller ikke helt med på, men kunne faktisk rigtig godt lide 1'eren og 2'eren var okay. Man skal bare tage dem for hvad det er, og så ignorere Megan Fox, så vidt muligt :)

  Og jeg læste hele baduljen med stor interesse ;)

  SvarSlet
 3. "de der Transformers film, jeg ved bare at biler aka robotter spicet op med Megan Fox, bare ikke er min kop the"

  Det er LIGE min kop the.

  Spøg til side. Det er bare film der SKAL ses. Ikke fordi de bringer meget til filmverdenen som ikke er set før, men grundet at de er SÅ godt lavet CGI mæssigt.

  Michael "EXPLOGASM" Bay, er bare god ;)

  SvarSlet