tirsdag den 9. april 2013

Nu på goodreads!

I går fortalte jeg om min mindre obsession med bøger for tiden. I den forbindelse er jeg faldet over den smadder gode side der hedder goodreads. Jeg ved ikke om jeg bare er super meget bagud, siden jeg ikke har hørt om den før. Anyways, jeg er nu blevet medlem, og har i den forbindelse tastet de sidste mange bøger ind, som jeg har læst, på min profil. Og de bøger jeg nu kan huske at have læst tidligere. Og det er så dér, det bliver rigtig smart.

På baggrund af de oplysninger du har givet, fx. hvilke genrer du bedst kan lide, hvilke bøger du har læst og hvor mange stjerne du giver hver enkelt, kommer goodreads med anbefalinger, til hvilke bøger du burde læse i fremtiden. Smart! Derudover er der pænt mange medlemmer, og derfor også mange anmeldelser på alverdens bøger. Derfor er det et smart redskab til at vælge, hvilken bog du skal læse næste gang. Jeg er nemlig blevet ret afhængig af at at se hvor mange stjerner, andre mennesker giver en bog, og læse de tilhørende anmeldelser inden jeg køber/læser en bog - derfor er det ret perfekt til mig.

Derudover er der masser af andre funktioner, som jeg ikke har kigget så meget på endnu. Fx. selv skrive anmeldelser, følge dine favorit forfattere, skabe en virtuel boghylde, trivia, quizzes og challenges. Og du kan selvfølgelig (as always) forbinde din Twitter, Facebook og anden-social-media-tidssluger til din goodread profil.

Tjek det ud og tilføj mig gerne som ven (for det kan man nemlig også) - the name is Olivia Myrthue.Jeg har i den forbindelse tilføjet en goodread widget til bloggen, der viser hvilken bog jeg er i gang med lige nu. Også smart!

6 kommentarer:

 1. Jeg kender heller ikke goodreads, men skal da lige have det tjekket ud - lyder som noget jeg kunne finde megen glæde i ;) Elsker bøger lige så meget som film!!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg helt sikkert du kan. Hold op, hvor jeg allerede er faldet over mange bøger, som jeg gerne vil læse. Fedt at blive inspireret på den måde :)

   Og selv om film altid har været på førstepladsen for mig, er de godt nok ved at blive skubbet væk ;)

   Slet
 2. Goodreads er bare fantastisk. Jeg er inde på den alt for tit, er blevet afhængig. :0) Nok fordi siden lidt fungere som bogmærke for mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, har fuldstændigt samme problem. Næsten mere afhængig af Goodreads end Facebook for tiden :P Og min to-read liste bliver bare længere og længere..

   Slet
 3. Goodreads opdagede jeg også fornylig og pyh hvor er det en tidssluger... Samtidig bliver jeg afhængig af flere og flere gode bogblogs - men der bliver heldigvis også lidt tid til at læse ;-)
  Vh Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en rigtig tidssluger... Og det er de mange gode bogblogs bestemt også! Ved slet ikke hvordan jeg skal få tid til det, og læsning :) Og add mig endelig på GR :)

   Slet