onsdag den 17. april 2013

Nyt fokus

Jeg fortalte jo for laaang tid siden at denne blog ville fokusere på film og serier, men som I nok kan se har den faktisk ikke omhandlet det, de sidste mange indlæg. Jeg har også siden bloggens start fundet ud af, at det er faktisk ret svært at kun blogge om det ene emne... Specielt når jeg har opdaget, at jeg er faktisk ret dårlig til at anmelde ting - jeg kan ikke fortælle dig hvorfor en film eller serie er god, jeg kan bare sige dig om jeg synes den er god eller dårlig. Og så er man altså ikke en særlig god anmelder, synes jeg. Derudover er, som I nok kan regne jer frem til, film og serier blevet erstattet af bøger på det sidste ... Og det gør mig bestemt ikke til en bedre anmelder af film og serier..

Med det, har jeg besluttet, at bloggen nu mere bliver en alt-muligt-blog, hvor jeg kommer til at snakke om hvad jeg nu end bruger min tid på. I stedet for at tvinge mig selv til at skrive film og serie-relaterede indlæg, så bliver det forhåbentlig lidt mere naturligt for mig, at sætte mig ned og fortælle hvad jeg nu end har lyst til at dele.

Så forhåbentlig skræmmer jeg ikke nuværende læsere væk med denne beslutning :)

2 kommentarer:

 1. Du ved jeg elskede dine indlæg om film og serier, men jeg kan godt følge dig! Jeg havde det lidt på samme måde da jeg oprettede min filmblog... Den løb også ret meget ud i sandet ;)

  Jeg vil til gengæld virkelig nyde at læse med i din alt mulig blog, jeg elsker når en blog også bliver lidt personlig!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, ja det har jeg bemærket. Det er som om, at den type blog kræver mere arbejde og tid. Og så er det bare svært at holde sig motiveret til det.

   Yay, det er jeg glad for at høre. Synes generelt også at personlige blogs er lidt mere.. personlige (doh!). Det er ofte bare lidt sjovere at læse. Kunne bare ikke forestille mig, at selv skulle have sådan en, for så spændende er jeg bare ikke :) Men nu prøver vi :)

   Slet