mandag den 4. april 2011

Bytte bytte købmand

Nogle gange laver man jeg fejlkøb. Det er ikke til at komme udenom. Så i forbindelse med at vores stue blev lavet om i weekenden, udvalgte jeg nogle film som jeg enten ikke ser mere, aldrig har set og som bare er good ol' fashioned dårlige. Så smuttede jeg en tur ned i Blockbuster, for at benytte mig af deres 'Brugtmarked' børs.

Her er filmene som jeg tog med der ned:

Og her er dem jeg kom hjem med:

Jeg ved godt bunke nr. 2 er en del mindre end den første. Men jeg har det sådan, at hvis du ved at du ikke kommer til at se/bruge det, så byt det til noget andet!

Iblandt den første bunke er bl.a. de nyerhvervede Storm og Horror Collection på BD. Storm kommer jeg aldrig nogensinde til at se, og siden min mand er dødsens bange for gyserfilm (og jeg SKAL bruge en at se dem sammen med) røg de med. Desværre, får man nærmest ingenting for filmene - selv om de er helt nye og i BD - men igen, jeg kommer aldrig til at se dem. Så hellere bytte til noget jeg kommer til at holde af.

Min nye Bourne trilogi kom med på en prøve tur, men fik lov til at komme med hjem igen. 15 kr. for en boks med 4 film, som jeg faktisk gerne vil se - NEJ tak!

Hvad synes i om min bytte handel?

3 kommentarer:

 1. Super byt! Dog ville noget slik til din mand være meget bedre end nogle usle film! ;)

  SvarSlet
 2. Super god idé med det bytten.. Har jeg ikk hørt om før :)

  SvarSlet
 3. @ Jonas: Beklager. Du ved hvordan jeg er :)

  @Mette. Hej Mette. Det er vildt smart hvis du har nogle film (eller spil) stående, som bare står og samler støv alligevel :) Skynd dig ned i din lokale Blockbuster ;)

  SvarSlet