torsdag den 7. april 2011

Hygge med is!

Kender i de dage, hvor man ikke føler sig helt som sig selv, hvor der ikke skal særlig meget til, så er man i dårligt humør? Sådan en aften, har jeg åbenbart i aften.. Eller, jeg kan mærke at den sniger sig. Så jeg besluttede mig for at gå over i den lokale SuperBest for at købe is (endda på opfordring af manden), for at undgå at den sniger sig tættere. Der er jo ikke meget der er bedre end is! 

Men isen kan jo ikke nydes alene. Så på min korte shopping tur, overvejede jeg hvad jeg havde af muligheder. Jeg har jo lige fået nogle nye film, men har lææænge haft lyst til at sætte mig med en god bog. 

Men for at nyde isen og bogen/filmen med god samvittighed (hvilket jo sker så sjældent), vil jeg først lave mine lektier til i morgen. Så kan jeg få det endnu bedre med mig selv. Is, en god film/bog og god samvittighed - sikke en cocktail!

Så aftenen kommer til at bestå af enten:

 

ELLER..

Hvad ville i vælge?

4 kommentarer:

 1. Jeg ville vælge Is og filmen, da jeg ikke er så imponeret over Dan Brown bogen ;) ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
 2. Hehe, jeg endte også med at vælge filmen. Jeg har faktisk læst en del af bogen allerede, men er bare gået i stå med den. Så den har ikke fanget mig helt lige så meget som de to andre.

  SvarSlet
 3. Det var et godt valg - tror jeg, for jeg har ikke fået den set, men det skal jeg!

  Nej, jeg synes bestemt heller ikke den fangede mig ligesom Da Vinci koden og Engle og Dæmoner - så jeg opgav... magtede ikke at tygge mig igennem den :(

  - Maj :)

  SvarSlet
 4. Den var faktisk meget god, men ikke heeelt som jeg havde forventet.

  Jeg har ikke opgivet den helt endnu. Den står bare på standby lige nu, lige som så mange andre :)

  SvarSlet