fredag den 1. april 2011

En pakke.. fra hvem?

Da jeg kom hjem fra Berlin, sent søndag aften, lå dette på køkkenbordet.


Min mand var overbevist om at jeg havde bestilt det, og sidenhen glemt alt om det. Og siden min hukommelse er ved at blive værre og værre, var det ikke et helt umuligt scenarie. Bortset fra at det er Bourne trilogien (+ Green Zone), og på DVD! Jeg fandt selvsamme pakke på Blu-ray i en butik for ikke engang 200 kr. Så nej, det kunne simpelthen ikke passe jeg selv havde købt den. Mystery!

Efter en masse research i min e-mail indbakke, fandt jeg ingen bekræftelse på køb og i papkassen den kom i, var der heller ikke nogen faktura. Hmm, jeg havde tydeligvis ikke selv købt den. Men hvem var den så fra?!

Jeg kiggede på æsken - intet navn. Jeg kiggede efter en afsender adresse - intet. Og igen, ledte jeg hele min e-mail indbakke igennem - INTET. Hvor i alverden kommer den her fra?!

Jeg er nu bare gået ud fra, at jeg har vundet en eller andet konkurrence, hvor jeg muligvis har fået besked på e-mail, men har slettet den igen. Jeg får jo spandevis af spam mails netop pga. diverse "konkurrencer". Så det er det eneste mulige scenarie jeg kan forestille mig.

Men det skræmmer mig lidt - for jeg har vundet alt for mange konkurrencer her på det sidste, at jeg går simpelthen og venter på at der sker noget slemt, lige om lidt! Derudover, tør jeg næsten ikke at fortælle mine veninder det, for de hader mig og mit held nok i forvejen. Og hvis min svigermor sidder og læser det her, er hun ved at falde om af grin og forvirring - "hvorfor spiller det pigebarn ikke Lotto?!"

Any ideas til hvor den kommer fra?

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha... Jeg kunne slet ikke lade være med at grine, mens jeg læste dit indlæg! Jeg kan slet ikke komme med nogen god ide til, hvor dælen den pakke kommer fra, men sejt at du har så meget held OG i kærlighed også :D :D

  - Maj

  SvarSlet
 2. Haha, takker :) Synes det er en sær sær situation, og måtte bare dele den med resten af verden (aka. de fire læsere af denne blog) :P

  Held i kærlighed er nu også rigtig godt :)

  SvarSlet
 3. Haha, selvfølgelig sker der ikke noget dårligt - du skal bare nyde det :D
  Tillykke med den ukendte pakke. Haha

  SvarSlet
 4. Hehe, jeg vil forsøge at nyde det. Folien er endelig blevet fjernet og og boksen er puttet på hylden. Jeg accepterer at den er min nu! :)

  SvarSlet