tirsdag den 19. april 2011

Stilhed..

Beklager at bloggen har været domineret af u-aktivitet (er der noget der hedder det..?) den sidste uge! Det er da helt frygteligt.. Men for at jeg ikke skal koge helt over når der er travlt, så bliver jeg nødt til at lægge nogle ting til side. Og denne gang blev det altså bloggen.

Og hvorfor har du så travlt, spørger i? Ja nu skal i bare høre. Jeg har nemlig mulighed for at tage i praktik i forbindelse med min uddannelse næste semester. Og efter at have siddet på skolebænken i 17 år nu - dvs. at jeg går i 17. klasse ifølge min bedstemor - så er et praktikophold ved at lyde rigtig tiltrængt. Men det kræver bare uendelig meget tid med CV og ansøgningskriveri. Og når der hænger en opgave over hovedet samtidig, ja.. så begynder det altså at se uoverskueligt ud.

Men efter en rigtig god uge i sidste uge, så er jeg ready to go igen! Og jeg har masser af film at fortælle om. For selv om der er mange ting der skal på plads lige nu, ja så er der altid plads til at se film - utroligt nok.

Håber i nyder sommeren derude! Det vil jeg ud at gøre lige om lidt

2 kommentarer:

 1. Dejligt at du er tilbage Olivia - du har været savnet :) Glæder mig til at høre om alle de film du har trawlet igennem, he he he...

  Og det lyder da rigtig spændene med en praktikplads, så håber jeg den helt rigtige finder sig vej til dig!

  Og jeg tror nu det hedder in-aktivitet, men dit ldyer også rigtig fint ;D ;D

  - Maj :)

  SvarSlet
 2. Hehe, mange tak for det Maj. It's good to be back :) Du skal nok få lov til at høre det hele.

  Og håber på de bedste med praktikpladsen - har været til samtale en enkelt gang og håber på at det er den jeg får!

  Haha, ja det fandt jeg også ud af. Men synes nu også u-aktivitet lyder meget godt. Så ville ikke ændre det :)

  SvarSlet