fredag den 22. juli 2011

"Hvad er din yndlingsfilm?"

Som film-entusiast er det svært at svare på dette spørgsmål, hvilket jeg bliver stillet ret tit - specielt når folk finder ud af hvilken stor film nørd jeg egentlig er. Men svaret på det spørgsmål vil være forskelligt, an på hvilket tidspunkt af dagen, tid på året eller periode i mit liv, det bliver stillet. Derudover synes jeg mit humør og endda 'current actor/actress obsession' har en stor indflydelse på svaret.

På trods af det, så bliver mit svar altid hevet ud af en stor "database".. som vi kan kalde.. "ultra-awesome film"... Den database er bare ved at være rimelig stor, da der er ved at være virkelig mange film, som jeg holder virkelig meget af. Og som den samvittighedsfulde pige jeg nu engang er, så føler jeg, at alle disse film kræver lige stor opmærksomhed.

Hvilket bringer mig til mit main point (I know, slow..).. Over bloggens levetid vil jeg forsøge at lægge fokus på bestemte film (hver dag, hver uge, hver måned.. who knows), som netop er en del af min samling af "ultra-awesome film" - på den måde sørger jeg for, at de får den opmærksomhed jeg synes de fortjener. Filmene vil være både små og store, gamle og nye, independent og box-office; Min smag er meget bred. Og forhåbentlig kan det også give jer derude lidt inspiration til kommende hygge aftener..

(tilhører http://cinemarvellous.blogspot.com/)

Hvilke film er en del af jeres "database"?

2 kommentarer:

  1. Jeg er også stor film-entusiast, og får også tit dette spørgsmål. Jeg har dog gennem årene, fundet mit svar.

    Jeg elsker "The Holiday" med Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz, og Jack Black. Den kan jeg se, igen og igen, no matter the time of the year! "Pearl Harbor" med Ben Affleck og Josh Hartnett er også en god film. Den kan jeg også se igen og igen! Måske fordi jeg faktisk har været på/i Pearl Harbor på Hawaii, og det blev så realistisk, og selvfølgelig er kærligheds historien i filmen fiction, men det andet skete jo, og det elsker jeg. Elsker historie film! Agh sådan et langt svar :D

    SvarSlet
  2. Hej Vanessa.
    Det er da skønt med lange svar :) Og jeg skal virkelig snart se The Holiday - elsker Kate Winslet. Og nu har jeg 'hørt' dig snakke om den så ofte :) Og Pearl Harbor er altså også god. Kan virkelig godt lide historie film også - specielt når de omhandler 2. verdenskrig.

    SvarSlet