lørdag den 30. juli 2011

Jeg er faldet for..

..disse fem fyre...

Hvis du ikke genkender dem, så er det fordi du ikke har set serien Entourage. Og bare rolig, det er ikke noget at være flov over, for det havde jeg heller ikke. Jeg er faldet over den på tv nogle gange, men er aldrig blevet hængede.

Chok og gru fandt sted (not so much..), da min veninde fandt ud af, at jeg ikke ser den, "for den er totalt noget for dig, Ollie.." Det sagde hun, og hun.. havde ret...

Grunden til hun syntes den var lige for mig, er grundet dets overordnede plot: Den handler nemlig om Vince Chase, som er en up-and-coming filmstjerne i Hollywood, og hans entourage (også kaldet posse, crew, slæng.. you name it) - hans has-been bror Johnny Drama, og vennerne Turtle og E. Vi følger deres luksuriøse, og meget typiske, Hollywood livsstil imens Vinces status som filmstjerne vokser.

Fyrene er typiske fyre, og jeg må indrømme at det var svært for mig at have noget tilovers for dem i starten. Men efterhånden som episoder kørte hen over skærmen, ja.. så lærer man jo hver enkelt at kende. Og jeg må sige, seriens 25 minutters afsnit er letfordøjelige og passer perfekt til sommer-kiggeri. Det skal dog siges at det er ofte ret grov drengehumør - og den er derfor måske ikke for alle. Men, if that is your kinda thing, så hop ud i det. Den kan anbefales!

4 kommentarer:

 1. JA, det er en super serie, der er for drenge, hvad SaTC er for piger. De fire drenge lever alle fyres drøm.

  Afsindig god underholdning :)

  SvarSlet
 2. Hej Kim.
  Det tror jeg du har helt ret i! Men for en eller anden grund har SATC bare aldrig grebet mig særlig meget, så er faktisk langt større fan af Entourage (lige nu) end SATC. Men nøj, hvor lever fyrene bare det fede liv!

  SvarSlet
 3. Jeg er MEGA stolt af at blive citeret i din blog!!! :-)

  SvarSlet
 4. Hehe, ja ikke Sarah! Du er helt berømt nu ;)

  SvarSlet