fredag den 21. januar 2011

3 film i 2011

Mit film-kiggeri har været begrænset den sidste tid. Så i stedet for at fortælle hvilke film jeg har set og godt kunne li', så vil jeg dele tre trailers, med film jeg gerne vil se. Filmene kommer i de danske biografer i løbet af 2011.

Først er der 'The Adjustment Bureau' med Emily Blunt (The Devil Wears Prada) og Matt Damon (Bourne Triology). Plottet omkring hvorvidt vores liv er 'destiny' eller en lang række af individuelle valg virker rigtig interessant!

Så er der 'Limitless' med Bradley Cooper (The Hangover) og Robert DeNiro (..som vist ikke behøves en af disse).  Som almindelige mennesker, bruger vi kun en meget lille del af vores hjerne. Denne film handler om en mand der via en lille pille kan bruge hele hans hjerne og derved kan nå hans fulde potentiale.

Til sidst er det 'Cowboys and Aliens' med Daniel Craig (James Bond filmene) Harrison Ford (.. need I introduce him) og Olivia Wilde (House). Jeg elsker sci-fi og er slet ikke vild med westerns. Så kombinationen af disse er interessant og ny (i hvert fald for mig). Og hvis der er noget Hollywood har brug for, så er det godt nok nyskabelse!

'The Adjustment Bureau' og 'Limitless'  rammer biograferne i marts, hvorimod 'Cowboys and Aliens' først kommer i september.

2 kommentarer: