torsdag den 20. januar 2011

The Big Bang Theory og Glee...

... er to af mine favorit serier! Og bortset fra hvis man har boet under en sten de sidste 2 år, så kender man til dem. Eller i hvert fald én af dem (do not dissapoint me)!

Det er måske lidt svært at forstå hvorfor jeg har valgt at kombinere disse to, umiddelbart, meget forskellige serier i et blog indlæg.. Se, det skal jeg fortælle dig lige nu.

Hvis du er en af de mennesker der har levet livet under førnævnte sten, så kommer der her en opsummering af hvad Glee og TBBT går ud på. Det vil også forklare hvor forskellige de ser ud til at være. 
                
TBBT er en sitcom på 22 minutter, der omhandler 4 voksne og meget intelligente ultra-nørdede fyre, og deres 'almindelige' nabo Penny. De fire fyre arbejder på universitetet og bruger deres fritid på at spille XBOX, Wii, brætspil og læse tegneserier. Så der er ikke mange så mange kvinder i deres liv.. Indtil Penny flytter ind ved siden af to af fyrene.                                

Så er der Glee, som er en musical-drama-komedie på omkring 42 minutter. Den omhandler en Glee club (sang kor) i high school og deres lærer. Grundlæggende, så er glee klubben midtpunkt for skolens nørdede og upopulære elever. Og serien skildrer deres kamp for at vinde diverse sang-konkurrencer og kampen mod skolens træner for cheerleaders, de populære elever og deres slushies ;) 

Det der er fælles punkt for disse serier er så (som nogle af jer måske kan regne ud nu) at hovedpersonerne i begge disser serier er nørder, på den ene eller den anden måde, og ikke helt er accepteret af flertallet.

På baggrund af seriernes basiske plot og budskab kommer de derfor i et fælles blog indlæg. Fordi på grund af disse serier og deres enorme popularitet (specielt Glee) er den tidligere kiksede livstil som nørd lige pludselig blevet sej.. Eller.. sejERE.. end tidligere. De gør opmærksom på at folk er forskellige og fejrer at folk ikke er ens! Og da jeg længe har været en 'closet-geek' og er lige så stille på vej ud af skabet, er det noget der appellerer meget til mig.

Og som en final note, så får i her et lille klip fra sidste uges Golden Globes, hvor Glee's Chris Colfer vandt en pris for hans rolle som Kurt!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar