mandag den 21. marts 2011

Good morning

En lille update fra morgenstunden er vist på sin plads. Jeg har slet ikke været særlig aktiv på bloggen - eller på nettet - de sidste mange dage. Jeg har den sidste måned hjulpet til nede på min tidligere arbejdsplads, og jeg troede godt nok ikke at en måned i arbejde kunne gøre så meget skade. Heldigvis så slutter det i morgen. Det er hurtigt man vænner sig til at ikke have arbejde ved siden af studierne.

Anyways, I have some blogging to do. Vi var i biografen i fredags for at se 'Black Swan' og lørdag aften så vi 'Poltergeist'. Jep, vi har et vildt socialt liv. Men det betyder at der er hele to film fra IMDB challenge der venter på at blive vurderet.

Jeg satser på at få blogget om i hvert fald den ene, i aften. Og det er en god idé at jeg hermed sender mine planer ud i cyber-space, for så SKAL jeg jo overholde dem. Ellers kunne jeg nemt bare udsætte det til i morgen. Clever me!

2 kommentarer:

  1. Årh jeg er spændt på at høre din dom til "Black Swan" - det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg synes den var ret fantastisk!!!!

    - Maj :)

    SvarSlet
  2. Damn, min utrolige plan faldt til jorden og indlægget bliver ikke færdigt i aften. Så dommen på Black Swan må du vente på til i morgen ;) Men tror du blivet positivt overrasket :)

    SvarSlet