søndag den 13. marts 2011

The wonders of YouTube

Jeg bliver lige nødt til at give et shout-out til YouTube. Ikke nok med at der findes et væld af sjove videoer der, fx. bloopers(!), men der findes en masse how-to-guides. Og hvis det ikke er gået op for dig hvor meget YouTube kan føje til dit liv, så er det på tide.

YouTube har nemlig lært mig en masse ting, der klart forbedrer mig dagligdag. Okay, ved godt jeg lyder som 'random-tv-commercial-we-hate', men den er squ' god nok. Jeg har lært at strikke, slå masker op, lave en fiskefletning og endda krølle mit hår med et glattejern. Hvis det ikke er smart, ja så ved a squ æ hva' er (på god gammeldags jysk).

Hvad har YouTube lært dig?

Og hvis der er nogen der er i tvivl, så nej... YouTube har ikke bedt mig reklamere for dem på min højt trafikerede blog ;) 

3 kommentarer:

 1. Jeg elsker også bare YouTube, og du har ret, man lærer mange gode ting derinde, jeg fik inspiration til at lave en faux-hawke, til da jeg skulle klædes ud som Lisbeth Salander ;)

  Men det er dælme også en tidsrøver - næsten på linje med FB :D

  - Maj

  SvarSlet
 2. Haha, fedt. Det ville jeg gerne have set :) Og ja, FB og YouTube tager aaalt for meget af ens tid!

  SvarSlet
 3. Åh der er skam billeder inde på bloggen - det var til nytår vi havde valgt at klæde os ud :)

  Og det var nu ret så skægt, specielt at få lov at klæde sig ud som en helt anden person - Lisbeth og jeg minder ikke så meget om hinanden, ha haha...

  - Maj :)

  SvarSlet