onsdag den 2. februar 2011

Når TV og real-life overlapper..

Efter nogle timers lektielæsning til semesterets første skoledag (i morgen), synes jeg det er fair nok at lave noget der er lidt sjovere - nemlig at lave et nyt blog indlæg! Efter at have læst 2 1/2 artikel fra det nye fag jeg skal have i morgen, Microethnography, kunne jeg ikke dy mig da jeg fik ideen til dagens blog indlæg.

For i denne omgang kommer det passende nok til at omhandle serien 'Lie to Me'. Den omhandler Cal Lightman og hans kollegaers 'jagt på sandheden'.  De assisterer nemlig diverse mennesker (bla. FBI) med at finde ud af om fx. mistænkte, familie medlemmer og kommende ægtefæller lyver! Mr. Lightman er nemlig ekspert indenfor feltet 'microexpressions'. Det er nemlig de ansigtsudtryk der forekommer, ufrivilligt, når man har en bestemt følelse. Derudover, ser de ikke bare på hvad folk siger, men hvordan. Og så er de generelt bare mega seje til at gennemskue folks løgne!


Og grunden til jeg så synes, at det er morsomt (funny I tell you..) at nævne denne serie nu, er netop fordi at det fag jeg har valgt dette semester bla. omhandler lidt det samme. Og jeg synes altid det er dejligt når min interesse (film og TV - hvis du ikke skulle ha' fanget den endnu) overlapper med min uddannelse. Og fordi feltet jeg nu skal studere, har mange lighedspunkter med en serie jeg kan lide, så VED jeg, at jeg kommer til at være mere interesseret i faget!

Så når jeg sidder og skriver lige netop denne blog post, er det ikke kun fordi jeg kan li' det, nej nej.. Det er godt for min uddannelse! Og når jeg kommer til at se 1..2...måske 3... afsnit af 'Lie to Me' i morgen, kan jeg have en god.. okay nogenlunde.. samvittighed over det - for jeg kan jo næsten kalde det research!

2 kommentarer:

 1. Hej Olivia,
  Så kom jeg forbi din blog, emnet er jo lige i øjet for mig :D :D

  Hvilken uddannelse er du ved at tage?

  - Maj

  SvarSlet
 2. Haha, fedt og godt at se dig her :)
  Jeg læser en kandidat der hedder Corporate Communication på Handelshøjskolem i Århus. Og faget jeg taler om, er et valgfag for dette semester :)

  SvarSlet