mandag den 28. februar 2011

Post Oscars

Så er årets største aften overstået. Efter en lang nat foran tv'et og min computer, løb jeg nærmest ind i sengen da showet var ovre. Og heldigvis sluttede det omkring 5.40, ca. 20 minutter inden jeg havde forventet.

Så hvorfor sidde oppe hele natten for at se noget, jeg egentlig bare kan tjekke på nettet dagen efter, spørger du. Well, jeg kan rigtig godt lide at se de store stjerne ankomme på den røde løber, se deres interviews eftersom de bevæger sig tættere og tættere på. For lige så ofte som jeg falder for en film (og en tv-serie), falder jeg for skuespilleren bag karakteren. Derfor er det fedt, at se så mange af mine favoritter samlet på et sted, og se dem interagere udenfor filmen og setttet. Derudover, kan jeg godt lide de jokes der ofte finder sted på den store scene og de flotte (og nogle gange pinlige) takketaler de forskellige vindere giver. Og så er der jo selvfølgelig de flotte kjoler - jeg er jo ikke pige for ingenting!

Så er spørgsmålet bare: hvordan var årets showet? Jamen det var egentlig meget godt, og så alligevel ikke. Det var tydeligt at se, at Oscar folkene mangler de unge seere og derfor valgte Anne Hathaway og James Franco til at være værter i år. For sidste år var det jo Steve Martin og Alec Baldwin, hvilket jo er i den anden ende af ekstremet. Det gjorde mig egentlig ikke så meget, at de unge var i hovedsædet i år.. Men jeg endte med at savne at værterne snak om de mennesker der sidder i publikum, og de nominerede der er netop det år. Det er nemlig noget som mange tidligere (og ældre) værter har gjort. Derudover, var mange af mine favoritter ikke til at se nogle steder (øv!), så de manglede også.

Eftersom aftenen gik, opdagede jeg at jeg faktisk rigtig godt kan lide Anne Hathaway.. og til gengældt ikke synes så meget om James Franco. Han virkede bare meget sær og passede faktisk bare slet ikke i rollen som Oscar vært.

Okay, der er så mange flere ting jeg kan sige om årets show, men posten er ved at være rigelig lang. Jeg vil slutte med at sige, at der var nogle highlights, såsom: Natalie Portmans rørende tak, Colin Firths sejr, Randy Newmans tale og Kirk Douglas som presenter. Disse er bare nogle få ting. Alt i alt, synes jeg det var et godt, omend lidt kedeligt show, hvor der ikke var de store overraskelser. Jeg fik i hvert fald en del rigtige.

2 kommentarer:

 1. Jeg er stooor fan af Anne Hathaway, hun er både smuk og talentfuld - men ham James Franco var bare en skandale, han så bare totalt vind og skæv ud, og var jo helt off!

  Virkelig ærgeligt...

  - Maj :)

  SvarSlet
 2. Synes også virkelig godt om Anne H. Virkelig dygtig.
  Der er ikke meget andet at gøre end at sige tsk, tsk, tsk og ryste på hoved af Franco. Nogle kalder ham endda den værste Oscar vært - ever!

  SvarSlet